Lõuna-Läänemaa JK naiskond Tabasalu turniiri III koht.

Meie klubi jalgpallinaiskond osales 20 päeva sees juba kolmandal turniiril. Kolm nädalat tagasi võideti kaks teist kohta vastavalt Pärnumaa ja Läänemaa meistrivõistlustelt. Pühapäeval 10.oktoobril osales naiskond Tabasalu Jalgpalliklubi poolt korraldatud naisharrastajate turniiiril. Võistlusest võttis osa seitse naiskonda ja seda Eesti erinevatest paikadest. Turniiri tase oli korralik. Reglement nägi ette, et kõik naiskonnad kohtuvad teineteisega läbi. Siis, vastavalt kohale peetakse ka kohamängud. Korralik naiskond oli ka meie klubil, kes taas väga hea etteaste tegi. On alati suur rõõm, et meie naised aastas kolm-neli korda kokku tulevad ja oma tööde kõrvalt selleks aega leiavad. Käesolev turniir oli aga eriti eriline, sest nimetatud turniir oli tüdrukute enda initsiatiiv ja kõik korralduslik pool oli nende ajada. See õnnestus neil väga hästi, nii nagu mängudki!

Tabasalu Jalgpalliklubi Naisharrastajate Turniir 10.oktoober 2021.

¤ Lõuna-Läänemaa JK- Tabasalu JK II 1:0 Marjana

¤ Lõuna-Läänemaa JK- JK Tarvas Emad 1:1 Anna

¤ Lõuna-Läänemaa JK- Puhja SK Barca 1:2 Jana

¤ Lõuna-Läänemaa JK- Tabasalu JK I 4:0 Anna 2, Siret, Marjana

¤ Lõuna-Läänemaa JK- Tallinna FC Flora Emad 2:0 Anna, Marjana

¤ Lõuna-Läänemaa JK- KadRak United 1:3 Anna

¤ 3.koha kohtumine Lõuna-Läänemaa JK- Tabasalu JK II 5:0 Jana 3, Anna 2

Meie klubi kolmanda koha naiskonnas mängisid: Marjana Kuldsaar, Anna Luuk, Jana Mäeväli, Kristel Ojaste, Siret Põldäär, Maarja Jalakas, Anni Ratas, Karin Mänd. Anna lõi parimana seitse, Jana neli, Marjana kolm ja Siret ühe värava. Kogu naiskond mängis väga hea turniiri. Naiskonna otsusega sai võistkonna parima mängija tiitli sellel turniiril Marjana.

Suur tänu kõigile naistele, et taas klubi eest mängisite. Suur tänu ka Mätiku Talu OÜ, kes toetas turniiri osamaksu tasumisega.

 

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi - 2019