Meie U16 meeskond alustab Eesti MV.

Kuigi hetkel on väga keeruline rääkida ja kirjutada uuest Eesti noorte meistrivõistluste hooajast, on siiski põhjust seda teha. Loodame, et keeruline aeg saab läbi ja meie noorsportlased saavad, nii nagu kõik teised inimesed pöörduda tavaelu ja sportimise juurde. Lõuna-Läänemaa JK alustab 2021 aastal Eesti noorte meistrivõistlustel mängimist U16 meeskonnaga. Konkreetselt selle vanusegrupile on see neljandaks järjestikuseks Eesti meistrivõistluste aastaks. Mõned poisid sellest võistkonnast aga alustavad juba oma viiendat meistrivõistluste hooaega. Kokku on aga Lõuna-Läänemaa JK alustamas oma 23 Eesti meistrivõistluste suve! Maaklubi jaoks on see pikk ja üsna muljetavaldav aeg. Kui veel ilusamaks soovime seni tehtud jalgpallitööd ühes väikeses Eesti nurgas kirjutada, siis meie klubi on riigi esivõistlustel mänginud neljal erineval aastakümnel- Alustasime aastal 1999 ja tänaseks oleme jõudnud aastasse 2021.

Sellel aastal teeb U16 meeskond kaasa III liigas ja selgunud on meie vastased. Kokku on liigas üheksa meeskonda ja pidada tuleb kaheksa kodu ja kaheksa võõrsil kohtumist. Kokku mänge seega 16.

1. Lõuna-Läänemaa JK

2. Kohila Püsivus ja Saku Sporting ÜM

3. FC Tallinn II

4. Tartu FC Helios

5. Kiviõli FC Irbis ja JK Järve ÜM

6. Vändra JK Vaprus

7. Harju JK Laagri

8. Pärnu JK Vaprus Must

Selline koosseis siis uueks hooajaks. Millal täpselt liigaga alustatakse ei ole veel selge. Millal koroonapiirnagud maha võetakse, või hoopis suurendatakse, ei ole samuti teada. Kuid loodame parimat. Meie eesmärk on sellel aastal alustada koos teiste meeskondadega. Eelmisel aastal on väga halb kogemus all, pidime alustama alles juuli lõpus. Siis, kui teistel kõigil kevadring juba mängitud. Poisid said küll kenasti hakkama, kuid loomulikult väärivad meie jalgpallurid võrdset kohtlemist.

¤ Arvestades hetke olukorda meie oma Lääneranna vallas, on esimeseks eesmärgiks sellest välja tulla, et saaksime pöörduda treeningute juurde. Algne plaan oli meil treenida jaanuar-veebruar meie uues Spordihoones. Teha oleme saandu aga plaanitust ainult 40 protsenti!! Seega isegi mitte poolt planeeritut. Alates märtsist pidime alustama kontrollmängudega Pärnu ja Haapsalu kunstmuruväljakutel. Loodame, et see meil õnnestub. Seni peavad poisid iseseisvalt treenima ja jätkuvalt hoidma ennast sellises vormis, et õues esimeses treeningmängus ikka jaksu ka oleks. Lihtsalt olukord on keeruline, kuid sellest väljatulek on võimalik.

¤ Samuti käib protsess ka ennem 01.augusti 2005 sündinud poiste erilubade saamiseks. Peatselt oleme targemad.

¤ Ja õige pea on meieni jõudmas ka uued pikad võistlusdressid ja uued kilejoped, kõik klubi ja sponsorite sümboolikatega.

Püsime kõik terved!!