Võiduvärava autor Ronaldo Tiismaa ja meie klubi jalgpallur Rasmus Karm.

Laupäeval 15.oktoobril pakkusid Pärnu Rannastaadionil vägeva jalgpalliõhtu Pärnu JK Vaprus ja JK Narva Trans. Meie sõprusklubi Vaprus oli olnud 162 päeva Premium Liigas võiduta ja ootas mängult selle seeria lõpetamist. See ka tuli! Ronaldo Tiismaa lõi mängu üheksandal minutil mängu ainsa värava ja tagas kolm punkti tabelisse. Kogu kohtumise tegi kaasa ka meie Reno Mark. Tavaliselt algkoosseisus alustav Virgo Vallik haiguse tõttu kaasa ei teinud.

JK Vaprusele oli see võit väga vajalik. Tabeli viimase meeskonnana vajatakse nüüd veel neljast järelejäänud mängust kindlasti punktilisa. Eesmärgiks tõusta tabeli üheksandale reale, et pääseda Eesiliiga teise meeskonna vastu üleminekumängudele. See on raske ülesanne, kuid kindlasti mitte võimatu.

Terve hooaja on Vapruse mängudele kaasa elamas käinud meie klubi suur fännigrupp. Meie lapsed, lapsevanemad ja meie Vapruse mängijate vanemad on alati moodustanud staadionil vägeva koosluse. Meie laste suured lemmikud ja suured eeskujud on just Vapruse mängijad. Oleme olukorras, et heas mõttes on asi väljumas kontrolli alt. See on tõsiselt ülim kaasaelamine ja toetus meie oma klubist sirgunud poistele, kes aastaid nüüd Premium Liigas kaasa teevad. Samaga vastavad ka meie tipud. Nad käivad meie lasteturniiridel, perepäevadel ja teistel üritustel, et meie lastele head soovida ja vaadata kudias lapsed mängivad. Oleme kui üks suur pere. Saame Vaprust tõesti nimetada sõprusklubiks. Lapsed näitavad tõelisi tundeid iga Vapruse mängu ja tulemuse peale. Heaks näiteks oli suvel Saaremaal peetud Tipneri karikamäng FC Kuressaare vastu. Peale kaotust penaltiseerias tuli nii mõndagi last väga lohutada ja neilt pisaraid pühkida. Kui meie poisid magavad kodus Reno, Rocco, Virgo, Reilo, Robini sokid, putsad ja teised asjad kaisus...siis kas on üldse teisi selliseid fänne mõnel teisel Eesti jalgpalliklubil. Oleme sõbrad ja toetajad ja see on kahel klubil vastastikune.

Soovime Vaprusele viimasteks hooaja mängudeks edu. Soovime, et treener teeks õigeid otsuseid ja et kõik suvepealinna esiklubil õnnestuks. Eriti soovime meie poistele jaksu ja vastupidavust.