Laupäeval 07.veebruaril toimus Kilingi-Nõmmes taas järjekordne Väikelinna CUP saaliturniir noortele. Sellel korral mängisid 2007 aastal sündinud noored jalgpallurid. Kui eelmisel laupäeval tegi samal turniiril väga hea etteaste meie klubi 1999 s poiste vanusegrupp, siis sellel korral mängisid imelise võistluse just pisikesed spordimehed. Kuue osavõtjaga turniir õnnestus võita! Eriline on just see, et võistlusel esines Lõuna-Läänemaa JK/JK Vatla ühisrinne. Kaks klubi ühendasid jõud ja selle tulemus oli väga hea. Mängudes alistati Suure-Jaani 2:1, FC Helios 2:1, Lynks Aurum 2:0, Pärnu JK Vaprus 1:0. Kaotus tuli vastu võtta Pärnu vaprus I võistkonnalt 0:2. Meie võistkonna eest skoorisid Keiro Ristikivi viiel ja Hugo-Jan Rummel, ning Trevori Kärtmann ühe korra. Veel mängisid võistkonnas Ats Kaasik, Timmo Kaasik, Kenneth Lomp, Ardo Nellis. Keiro Ristikivi valiti ka turniiri parimaks mängijaks.Treenerid olid Priit Tein ja Ago Kärtmann. Treenerid tõstsid esile poiste hingestatud mängu ja kiitsid kõiki noori pallipoisse, eriliselt aga väravavaht Timmot ja ründajat Keirot.

Juba teist turniiri järjest juhendas meie noori meie oma klubi kasvandik. Sellel korral Priit Tein, kes Lõuna-Läänemaa JK treeningutel kunagi ise ka alustas. Nüüd on Priit oma tööde kõrval vedamas ka Vatla JK tegemisi. Ja kõige tähtsam, et just selles väikeses külas seda lastele võimaldab. Kaks klubi on aastaid koostööd teinud-korraldanud võistlusi, lastepäevaüritusi ja nüüdne üheks võistkonnaks koondumine just sellisel turniiril on asjade loogiline käik. Maakohtades on järjest raskem kokku saada võistkondi, kui lapsi igal aastal vähemaks jääb, sellepärast on koostöö igas aspektis ja ka tulevikus ainuvõimalik lahendus.

Meeldib väga, et nii eelmisel nädalal 1999 poisse juhendanud Andro Aavik, kui sellel nädalal 2007 poisse juhendanud Priit Tein on täiesti erineva natuuriga noored treenerid. Andro, kellel all tippmängija kogemused meistrisarjast ja ka varajasemad tugevad mängud noorteklassides, on veidi rangema ja täpsema hoiakuga, kes just 15-16 aastastele sobib. Priit on väga rahulik, lapsi rahustav ja ääretult lapsesõbralik, kelle juures just pisemad ennast väga turvaliselt tunnevad. Ka Priit on mänginud noorteklassis Eesti mesitrivõistlustel. Juba siis, kui Andro ja Priit Eesti meistrivõistlustel mängisid, 1999-2006, koosnes Lõuna-Läänemaa JK selle piirkonna parematest poegadest. Nii et koostöö ja mängijate otsimine on olnud meie piirkonna vääramatult üks tugevamaid külgi alati. Teisiti ei saagi olla.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi - 2019