Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi naiskond võitis Läänemaa MV III koha!

Palivere Spordihoones toimusid laupäeval Läänemaa naiste saalijalgpalli meistrivõistlused. Turniirist võttis osa neli naiskonda. Läänemaa meistritiitlit tulid jahtima Taebla, Haapsalu, Hiiumaa Jaanika Jalgpallikool ja ka meie, Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi. Alates 2012 aastast, kui meie naiskonnad Läänemaa saalijalgpalli meistrivõistlustel on osalenud, oleme võitnud ka medalid. Seda suutsid meie naised ka 2019 aasta meistrivõistlustel.

Peakohtunik Enn Kerge sõnul oli tegemist viimaste aastate kõige huvitavama turniiriga. naiskonnad oli võrdsed ja seetõttu mängu ka huvitavad. Turniiri reglement nägi ette seda, et ennem mängisid naiskonnad turniiri. Peale seda toimusid medalimängud, kus turniiri kaks esimest selgitasid meistri ja kolmas-neljas jagasid pronksised autasud.

Lõuna-Läänemaa Jk võitis turniiri avamängus Jaanika Jalgpallikooli tulemusega 3-0. Kaotused tuli vastu võtta Haapsalu naiskonnalt 0-2 ja Taeblalt 1-3. See tähendas, et mängima tuli asuda kolmanda koha mängu, vastaseks Jaanika Jalgpallikool. Kui turniirimängus oli meie naiste ülekaal ilmne, siis medalimäng oli täis intriigi ja pinget. Meie naiskond sai kiirelt 2:0 juhtima, kuid vastased vähendasid kohe vahet. Siiski suutsid meie jalgpallurid eduseisu hoida. See tähenddas, et Lõuna-Läänemaa JK naiskond oli võitnud juba kaheksandat aastat järjest Läänemaa meistrivõistlustelt medali, sellel korral pronksi.

Lõuna-Läänemaa JK: Anni Ratas, Maarja Jalakas, Janet Peet, Anna Luuk, Regle Kurnim, Janne-Ly Siimon.

Väravad: Anna 3, Regle 2, Anni 1.

Suur tänu teile tublid naised, et tulete alati ja võistkonna moodustate ja oma esimest koduklubi väärikalt esindate.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi - 2019